31 Ocak 2012 Salı

Newista Residence Satışa Çıktı !!!

İnşaat sektöründe 25. yılını tamamlamış olan Hasoğlu Yapı, bu deneyimi ile şehrin merkezi olan ve değeri her geçen gün artan bölgesi Esenyurt/Beylikdüzü'nde Muhteşem bir residence hayata geçiriyor. Yeni İstanbul'un yeni yüzü olacak olan Newista konumu itibari ilede alıcıları cezbedecek.
   Newista Residence birbirinden bağımsız Aqua(su), Terra(toprak), Aria(hava) isimlerini taşıyan üç bloktan oluşacak. Her detayında estetiğin hakim olduğu muhteşem bir mimariye sahip olan Newista Residence sadece mimarisiyle değil sağlamlığıylada ön plana çıkıyor. Newista Residence 14,000 m2 arsa üzerinde 137,000 m2 inşaat alanına sahip olup üç blokta toplam 864 daire olarak yükselecek. Projenin yatırım bedeli arsa hariç 140 milyon lira olarak belirlendi. Stüdyodan 4+1'e kadar farklı büyüklüklerde tasarlanan dairelerin m2 fiyatları ortalama 2 bin lira olarak satışa sunuluyor. Daire fiyatları ise 98 bin liradan başlayıp 976 bin liraya kadar uzanıyor. 11 bin 150 m2 lik ticari alana sahip olan Newista Residence'nin Mart 2014'te teslim edilmesi planlanıyor.
   Newista Residence projesinin sosyal tesisleri arasında ise kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, spa, Türk hamamı, veoleybol ile basketbol sahası, çocuk oyun alanları, cafe ve restaurantlar, toplantı odası, resepsiyo, oyun odası, hobi odası ve vale parking yer alıyor.
   Ödeme koşulları ise; Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatının bulunduğu Newista projesinde yüzde 25 peşinat ödeniyor. Kalan tutar ise banka kredisiyle 120 aya kadar taksitlendiriliyor. Aylık taksitler ise 1.113 liradan başlıyor. Hasoğlu Yapı bünyesinde oluşturulan ödeme planında ise yüzde 5 peşinat veriliyor. Kalan tutarın bir kısmı 4 kez 6 ayda bir ödeniyor ve konut tesliminde 10 bin lira ödeniyor. Kalan tutar ise sıfır faizle 36 aya kadar vadelendiriliyor.

http://www.newista.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder