31 Ocak 2012 Salı

Batışehir Tam Hız İlerlemeye Devam Ediyor !

Yoğun talep gören Batışehir projesinin daha ilk iki etabı bitmeden üçüncü etabı satışa çıkıyor.
Yoğun talep üzerine Ege Yapı Batışehir'in ilk etap satışları bitmemişken ve 2. etabının daha %30'u satılmışken 3, etabın satışını öne çekme kararı aldı. Projenin 2. etabının ön satışlarına Ağustos 2011'de başlanmıştı.
TOKİ iştiraki olan Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat'ın iş birliği ile sürdürdüğü Batışehir projesinde 3 bin 123 adet konut ve rezidans, bir şehir oteli, ofisler, özel eğitim kompleksi, açık alışveriş çarşısı, spor ve gezi parkurları bulunuyor.
Batışehir’de 15 bin kişi yaşayacak.
İstanbul TEM Otoyolu cepheli çok önemli bir lokasyonda yükselen dev şehir, İstanbul’un yeni kesişim noktası olarak anılacak. Doğan Medya Center ile Dünya Gazetesi’nin karşısında, İstoç Oto Center'ın yanında yer alan TEM otoyoluna 800 metre cepheli arsanın önünden günde yaklaşık 200 bin araç geçiyor. Basın Ekspres Yolu’na 2, Maslak ve Atatürk Havalimanı’na ise 10 dakika mesafede bulunan projenin çevresinde yürüme mesafesinde iki metro istasyonu açılacak. Bu hatlar inşaat ve planlama halinde olan Beşiktaş-Bağcılar ve Bakırköy-Bağcılar hatları olacak. Batışehir Projesi’nin ilk etabı 2013 yılının Temmuz ayında teslim edilecek. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder