17 Ocak 2012 Salı

Elisa Premium Life satışa kapandı !

Elisa Premium Life Evleri Kasım 2011’de satışa açılmıştı. Osmanlı İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilecek olan projede toprak üstünden satışlar yapılmaktaydı. Duyurudan 1 ay sonra açıklama yapılmaksızın satışlar durduruldu. Osmanlı İnşaatın 9. projesi olan Elisa Premium Life’ın 2013 yılında tamamlanması bekleniyordu.
1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlardan meydana gelecek olan projede fiyatlar 37 bin TL’den başlıyordu.
     Yapılan satışların iade edildiği ve henüz inşaatına başlanmayan projenin satış sürecinin tekrar başlayacağı hakkında bir açıklama yapılmadı.
    Elisa Premium Life; 70 milyon dolarlık yatırım bedeliyle inşa edilecekti. Osmanlı İnşaat tarafından satışlarına 2 ay önce başlanmış olan projede 800 daire yer alacaktı.
Satışların neden kapatıldığı hakkında henüz bir açıklama yapılmazken projede fiyatlar 37 bin TL’den başlangıç gösteriyordu.
     Henüz satışlar başlarken Osmanlı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bakırcı," 6 yıl önce projelerimizi açıklarken; ‘sıfır faiz, banka kredisi yok, krediniz bizden’ dediğimizde ‘acaba’ denildi fakat şu an gururla ‘biz bunu başardık’ dedi ama satışlar neden durdu? Bir açıklama yapılmadı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder