21 Aralık 2011 Çarşamba

Viaport Venezia Evlerine 179 bin liraya sahip olun.

Proje Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı Eş Başkanı Coşkun bayraktar’ın bir İtalya gezisi ile başladı. Arkadaşları ile çıktığı Venedik gezintisinde heyecanlıydı ama bu gezi bir o kadar da pahalıydı. Bunun üzerine ortaklıklar ile muhteşem bir proje gerçekleştirmeyi düşündü.
     Projeyi 82 bin metrekare alan üzerine 5 kuleden oluşacak şekilde tasarladı. Toplam 2 bin 500 konutun yer alacağı projede AVM ve ofis alanları da yer alıyor. Konutlar 61 metrekareden 217 metrekareye, 1+1 den 4+1 e kadar çeşitli seçenekler ile alıcıya sunulacak. Su kanallarının da sıkça yer verileceği projede gondollarla gezmek mümkün olacak. Daireler 179 bin liradan satışa sunulacak. 30 ay içinde tamamlanacak olan proje 2014 yılının çeyreğinde hayat bulacak.Viaport Venezia
     Bayraktar-Gürsoy Yatırım Ortaklığı Eş Başkanı Coşkun Bayraktar ‘Projenin yatırım bedeli 1,3 milyar lira olacak ama tamamlandığı zaman 2,5 milyar liralık gelir bekliyoruz.’ Diye açıklamada bulundu. Bir kasım itibarı ile ön duyuruları yapılan projeye şimdiye kadar 800 kişi başvurdu fakat bunun 500 kişisine nakit olarak satış yapıldı. Projenin 24 ay içinde tamamlanmasını bekleyen Bayraktar bu yoğun ilgiye büyük haz duydu.
    Kentsel dönüşüm projelerine imza atan KİPTAŞ, bu güne kadar 60 bin konut üretmiştir.Bu projede de gelirin yüzde 39’una sahip olacak olan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım ‘Hasılat paylaşımı metodu ile projeyi hayata geçireceğiz’ diye açıklamada bulundu.
http://viaportvenezia.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder