21 Aralık 2011 Çarşamba

Uluhan Grubun Yeni Gözdesi Babil Kuleleri


İnşaat Kalitesi:
Betonerme olarak inşa edilen projelerde ISO 9001 kalite güvence sistemi uygulanıyor. Uluhan Babil Kuleleri'nden konut sahibi olmak isteyenler yaşantılarından deprem korkusunu silecek. Deprem olduğunda dışarıya değil, Babil Kulelerindeki evimize kaçacağız.
Modüler Mimari:
Babil Kuleleri mimari tasarımı modüler olarak yapılmıştır. 2 tapu 1 kapı sloganı ile dilerseni,2 adet daireyi yan yana satın alıp bunları daha büyük dairelere çevirebilir, kend, konforunuzu kendiniz dizayn edebilirsiniz.
Otopark:
20.000 m2 otopark bulunmaktadır.
Sadelik ve Işık:
Mimari tasarımda sadelik ve her noktadan ulaşılan  ışık önem taşımaktadır.
Babil Çarşı:
151 adet işyerinde oluşmaktadır. Her işyerinin konusu baştan belirlenmiştir.  İştigal konusu karması hazırlanırken, fiili fizibilite yapılarak elde edilen ciro tahminlerine göre faaliyet alanları tespit edilmiştir. Bu faaliyet alanları da tapuya şerh edilerek, Çarşıdaki işyerlerinin konularında tek olmaları ve doğru bir kazanç modeli öngörülmüştür.
Akıllı Bina:
VRV sistemi ile ısıtılan ve soğutulan ev ofis bloklarında, akıllı bina tasarımı ile sizlere ekonomi ve konfor sağlanacaktır. Jeneratör sistemi ile elektrik kesintisi olursa acil olarak jeneratör, önemli noktalara elektrik vermek üzere devreye girer.
Babil Peyzaj:
Sitede % 100 yeşil alan diyebiliriz. Terasları da göz önüne alırsak, yukardak bakıldığında Babil Kulelerinin  % 100 ü yeşil alan olarak görülür.
Site Yönetimi:
Babil Kuleleri projesinin Site yönetimi, bir Garanti Koza kuruluşu olan Koza Yönetim tarafından yerine getirilecektir.  1948 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren Garanti Koza’nın bu deneyimlerini kullanarak profesyonel site yönetimi faaliyeti yürüten Koza Yönetim, ekonomik ve etkin bir yönetim anlayışı ile hizmet vermektedir.
Concierge Hizmetler:
Babil Plaza da full residence hizmeti alabileceksiniz.
-           Asistan servis
-          Business center
-          Kuru temizleme
-          Ev Temizleme
-          Kreş ve çocuk bakımı
-           VIP transfer ve Limuzin servis
-          Toplantı salonları
-          Fax, fotokopi hizmeti
-          Hatırlatma servisi
-          Vestiyer ve Emanet
-          Alışveriş danışmanı
-          Seyahat danışmanı ve organizasyonu
-          Tercüme ve tercüman hizmeti
-          Terzi ve Tadilat
-          Oda Servisi
-          Araç tamirat servisi
-          Araç yıkama servisi
Kaynak : Proje basliyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder