19 Ocak 2012 Perşembe

Kartal Kule 2014 de teslim !

     Avrupa da Gayrimenkul Ödülü alan EA İnşaat, havacılık sektöründen sonra gayrimenkul sektörüne Kartal Kule adlı projesiyle hızlı bir giriş yaptı.
İstanbul'da muhteşem mimarisiyle Kartal Kule satışa çıktı. EA İnşaat tarafından oluşturulan proje 5 bin 200 m2 alan üzerinde toplam 32 m2 inşaat alanına sahip. Uçarak süzülen kartalı andıran görünüme sahip tek bloktan oluşan ve içerisinde 205 ev-ofis bulunan proje adalar ve deniz manzarasına sahip, 22 katta 100 metre olarak tasarlandı. Projede dairelerin taban yükseklikleri standart olan 2,70'in çok üstünde 4 metre olarak tasarlandı. Kartal Kule'nin önemli özelliklerinden biride Kartal Adliye Sarayı'nın yanı başında olmasıdır.
     2014'te teslim edilecek olan projede konutların alanları 55 ile 130 metrekare arasında değişiyor. EA İnşaat'ın gayrimenkul sektöründeki ilk projesi olma özelliğini taşıyan Kartal Kule projesinde ofislerin fiyatları 260 bin liradan başlıyor ve 800 bin liraya kadar yükseliyor.Projede % 30 peşinat ödemesi ile ofis sahibi olmak mümkün. Kalan tutar ise sıfır faizle 30 aya kadar taksitlendiriliyor.
      Kartal Kule projesinin sosyal olanakları ve hizmetleri arasında kuaför, lostra salonu, kuru temizleme, terzi, eczane, banka ATM'leri, oto yıkama, acil sağlık hizmeti, adliye sarayına kesintisiz shuttle, vale parking, copy center, hobi odaları, kütüphane yer alıyor. Kartal Kule ptojrdi Kartal Adliye Sarayı'na yürüme mesafesinde, Kadıköy-Kartal Metro Hattı'na ise 1 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.
Kaynak : Kartalkule

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder