16 Ocak 2012 Pazartesi

Gül İnşaat LOCA İSTANBUL

Gül İnşaat, her mekanın en özel alanı anlamına gelen loca kavramını Bahçeşehir'de hayata geçirdi. SAtışlarının %70 inin tamamlandığı Loca İstanbul'da 60 ay 0 faizle daire sahibi olmak mümkün.
İnşaat sektöründe 30 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Gül İnşaat tarafından Bahçeşehir’de başlatılan projede ‘Loca’ kavramı bir projeye dönüştü.  Loca kavramı tarihimizde en önemli konukların ağırlandığı, bu gün ise her mekânın en özel bölümü anlamını taşımakta. Loca İstanbul’a ilk girişten itibaren loca ayrıcalığını hissetmek mümkün.
Her şeyi ile tam olarak tamamlanmış olan Loca İstanbul 14bin metrekarelik alana inşa edilmiş olup dairelerin metrekare fiyatı 2 bin liradan başlıyor. 135 m2’den 289 m2’ye, 1+1’den 4+1’e kadar daire seçeneklerinin sunulduğu projede dairelerin tamamı güneye bakıyor.
Loca İstanbul’un açık ve kapalı sosyal tesislerinde günün yorgunluğunu Türk Hamamı, Sauna ya da SPA Merkezi’nde atılırken. yüzme havuzları, Fitness ve spor alanları gibi sınırsız sosyal olanaklar mevcut. Ayrıca proje kapsamındaki dairelerde komple cam sistemi ve teras bulunuyor.
Toplam 140 daire, 29 home ofis, 66 cadde dükkan ve 3 bin metrekare büyük mağazadan meydana gelen projede teslimler hemen yapılıyor ve  şimdiye kadar yüzde 70 oranında satış yapıldı. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere 60 ay 0 faiz uygulanıyor.

http://www.locaistanbul.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder