20 Ocak 2012 Cuma

Emaar Libadiye Projesi Yeni İstanbul adıyla anılmakta !

Kaliteyi uygun fiyatla alıcıya sunmayı hedefleyen Emaar Türkiye Anadolu'yu uçuracak bir proje olan Yeni İstanbul adıyla anılan Emaar Libadiye projesini görücüye çıkardı.
Geçtiğimiz yıllarda gayrimenkul sektörünün İstanbul’da en yoğun çalıştığı bölge Avrupa Yakasıydı. Fakat geçen yıl Anadolu yakasında da lüks konutlar çokça yükselmeye başladı. Anadolu Yakasının nezih semtlerinden olan Çamlıca/Libadiye’de Emaar Türkiye tarafından Emaar Libadiye projesinin yapımı devam ediyor. Yeni İstanbul adıyla anılan Projenin Anadolu Yakasının en iddialı projesi olduğunu söyleyen Emaar Türkiye; “Projemizin yapıldığı alan İstanbul’un en değerli bölgelerinden birisidir. Biz Emaar Türkiye olarak Anadolu Yakası’nın yakın zamanda Avrupa Yakası’nı yakalayıp geçeceğine inanıyoruz. Şu anda yapılmakta olan ve planlanan yatırımlar da bunun en büyük göstergesi. Yeni projemizin mimari planları ve detayları üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buna paralel olarak da müşterilerimize sunacağımız malzeme seçimleri ve satınalmaları Satış Ofisi içerisinde yer alan model daireler nezdinde tamamlıyoruz. Şu aşamada kesin fiyatlama tam olarak netleşmemekle beraber size benzer projelerle kıyaslandığında Avrupa yakasına göre daha düşük fiyatla çıkacağımızı ve Anadolu Yakası’nın en iddialı projelerinden biri olacağını söyleyebiliriz.’dedi.
 En lüksü en uygun fiyatla satmayı hedeflediklerini anlatan Emaar Türkiye Genel Müdürü Ozan Balaban, “Türkiye’de, bizim de proje ürettiğimiz kesim, nüfusun yüzde 10’u, yani 7 milyon kişi. Bu kesime yönelik projelerin daha fazla ilanı verildiği için fazla proje olduğu düşünülüyor. Oysa biz, ‘ulaşılabilir lüks’ü satıyoruz” dedi.
Konut, alışveriş merkezi, otel, ofis ve rezidanslardan meydana gelen Yeni İstanbul, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 konut seçeneklerine sahip. 50 metrekare ile 450 metrekare arasında değişen konutların yer aldığı proje 430 milyon dolar yatırım bedeli ile gerçekleştiriliyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder